Tag et kursus og få et kompetenceløft

I dag er IT-kompetencer vigtige at være i besiddelse af næsten uafhængigt af, hvilken branche man arbejder i. Det skyldes, at fortsat flere virksomheder anvender diverse digitale programmer i den daglige drift. Disse programmer har som regel til formål dels at effektivisere driften, maksimere udbyttet og/eller gøre de daglige rutiner nemmere. Derfor fremmer du også dine muligheder på jobmarkedet betydeligt ved at løfte dine kompetencer udi IT og den digitale verden. Dette kompetenceløft får du bedst ved at tage kurser og uddanne dig i forskellige IT-programmer.

 

PowerShell kursus til IT-professionelle

Arbejder du allerede med IT i form af eksempelvis kodning, er et kursus i PoweShell værd at overveje. PowerShell er et scripting program fra Windows, som på revolutionerende vis giver et enkelt fælles værktøj, der automatiserer og administrerer Microsofts operativsystemer og en lange række Server Applikationer. PowerShell har mange funktioner, men særligt værd at nævne er muligheden for at automatisere via scheduling. Når fortsat flere virksomheder vælger at bruge digitale programmer i den daglige drift, er det blandt andet fordi disse programmer giver mulighed for at automatisere steps i arbejdsgangen, som ellers havde været tidskrævende og krævet flere hænder. Dette kan PowerShell altså blandt andet bidrage med.

 

PowerShell er først og fremmest et program til IT-professionelle, som allerede har erfaring med scripting, og som ønsker at gøre deres forudsætninger endnu bedre og mere tidssvarende. Mener du, at det kan være til gavn for dig enten i din nuværende stilling eller i en fremtidig stilling at kunne begå dig i PowerShell, er det anbefalelsesværdigt at overveje et kursus hos 4D, hvor du kan arbejde målrettet for at få forståelse for programmet og dets funktioner.

 

Også som virksomhedskursus

 

4D tilbyder en lang række af forskellige kurser, som alle kan give dig det kompetenceløft, du behøver for at udvide dine muligheder på jobmarkedet. Du kan både tilmelde kurserne selv, hvis du ønsker det, eller man kan som virksomhed tilmelde sig et givent kursus. Hos 4D har de forståelse for, at enhver virksomhed har sin egen unikke arbejdsgang, som reflekteres i de krav, der stilles til de digitale løsninger, der anvendes på arbejdspladsen. Derfor er man også bevidst om, at det generelle, åbne kursus ikke altid imødekommer disse specifikke ønsker og behov. Tilmelder man sig kurset som virksomhed, kan det derfor tilpasses den specifikke virksomhed. I et sådant tilfælde vil kurset bygge på specifikke opgaver og problemstillinger, som er relevante for den givne virksomhed.