Der findes særligt foder til aktiv hund

Mange tror måske, at det foder man giver til hunde altid er det samme. Det er dog slet ikke tilfældet, for ligesom det gælder for mennesker kan der også være stor forskel på hunde. Der er både tykke, små, store, aktive, dovne, syge og raske hunde. Og alt efter hvilken hund man har at gøre med skal den have særligt foder. En af de kategorier af foder man kan finde er foder til aktiv hund. Her er der tale om en helt særlig form for foder, som netop er udviklet til hunden, der sjældent sidder stille. Det er dog kun den aktive hund, er rent faktisk har godt af foder til aktiv hund. For hvis en meget inaktiv hund, eller måske en ældre hund får det samme foder, så vil den hurtigt tage på.

Foder til aktiv hund indeholder mange kalorier

Ligesom det gælder for mennesker så skal aktive hunde også have foder til aktiv hund. Der er nemlig en særlig form for foder, som hunde skal have hvis de løber meget rundt. Det skyldes, at de helt naturligt forbrænder langt flere kalorier. Sidder en hund stille hele dagen uden at bevæge sig har den ikke brug for så meget foder, og den har slet ikke brug for kalorier. For hvis den spiser denne type af mad vil den meget hurtigt tage på. Og hvis en hun tager på vil den meget ofte få en lavere livskvalitet. For at veje meget som hund er ikke sjovt og det kan gøre, at de slet og ret går dårligere.

 

Derfor er det kun den aktive hund der nyder godt af foder til aktiv hund. Den type af hund nyder så til gengæld også rigtig stor gavn af denne type af foder. For de mange kalorier gør, at hunden har mulighed og energi til at løbe rundt. Også et højt fedtindhold finder man i foder til aktiv hund. Det har igen noget med forbrænding at gøre. For hvis blot der er et stort indhold af fedt i foder, så vil man opleve, at hunden tager det på, som den skal.

Foder til aktiv hund giver store muskler

Hvis en hund er meget aktiv har den formentligt store muskler, og det skal den blive ved med at have. Det er nemlig de store muskler, som gør, at den kan være aktiv. Hvis en hund er meget aktiv og dens krop ikke kan klare det store aktivitetsniveau kan det hurtigt blive usundt for hunden. Derfor er foder til aktiv hund yderst vigtigt.

 

En anden ting, som du også altid kan finde i foder til aktiv hund er foder, som hæmmer udvikling af slidgigt. Ligesom mennesker vil hunde nemlig meget ofte ende med at få slidgigt. Det kan ske i forskellig grad, og man kan heldigvis selv gøre meget for at undgå det. Man kan nemlig give sin hun meget EPA, som vil gøre, at den ikke får slidgigt. Det er noget man finder i foder til aktiv hunde, og det er derfor man skal købe denne form for foder.