Live GPS flådestyring er nemt og smart

Hvis du er indehaver af et fragtfirma eller et andet firma, hvor du har mange køretøjer at holde styr på, ved du at det kræver overblik. Det kan være svært at få det store overblik, hvis man ikke har de ordentlige værktøjer til at skabe overblik. Med live GPS flådestyring bliver det nemt og hurtigt at holde øje med hele flåden af køretøjer uanset om det kun drejer sig om en type køretøj eller om flere forskellige typer. Det smarte tracking system virker således til mange typer af køretøjer herunder blandt andet biler, varevogne, motorcykler, lastbiler, busser, både og skibe. Klik her hvis du vil læse mere om GPS flådestyring.

 

GPS tracking

 gps-473888_960_720

Det smarte system gør det muligt at få det store overblik over hele flåden af køretøjer. Det kan være vigtigt i mange situationer, når man som virksomhed har mange køretøjer. Det kan f.eks. være i en fragtvirksomhed. For at skabe overblik skal du have et godt system. Systemet gør det muligt at lokalisere alle køretøjer hele døgnet rundt. Dette gøres nemt og hurtigt blot gennem et enkelt klik inde i systemet. Den moderne GPS teknologi gør det desuden muligt at spore køretøjerne i realtid, så man hele tiden ved hvor de forskellige køretøjer er lige i det øjeblik. Det gode ved systemet er at det virker på flere forskellige platforme herunder på mobilen, på computeren og på tabletten. Systemet fungerer sådan, at trackeren sender data med det samme fra køretøjet.

Rapporter og historik

 

Selve tracking systemet er smart, så man kan holde øje med sine køretøjer hele døgnet rundt i realtid. Mange har dog også brug for at kunne lave rapporter ud fra den data, der kommer ind og mange har brug for at kunne gå tilbage i historikken. Derfor er det vigtigt med et system, der gør dette muligt. Systemet kan sættes op til selv at lave rapporter ud fra nogle forskellige kriterier, eller man kan vælge at udarbejde rapporterne manuelt. Det effektive værktøj gør det muligt for at du kan optimere din flåde ud fra det data, som der kommer ind. Du kan således opdage eventuelle uregelmæssigheder og opdage unødvendige ting i selve processen. De data, der kommer ind, vil typisk være tilgængelige i tolv måneder, hvilket gør det muligt at lave gode rapporter. Man kan f.eks. lave rapporter, der viser fartoverskridelser samt antal stop det enkelte køretøj foretager.