Lev dig ind i universet med LEGO Star Wars

Er der noget Star Wars kan, så er det at skabe et unikt univers, som mange er blevet betaget af igennem årene. Derfor er det også blevet er stort hit for LEGO, at lave en serie med netop dette tema. For så bliver det muligt at leve sig ind i universet og selv være med til at bygge det op. Man kan være lige den figur, man ønsker og bygge det vildeste rumskib. Man bestemmer selv, om man vil være med de gode eller med de onde. Altså et univers hvor man selv er med og kan bygge det op.

LEGO Star Wars er for både ung og gammel

Star Wars er udover efterhånden at være blevet kult og noget som igen og igen vinder ind hos folk. Dette både ung som gammel, da dem der er vokset op med de gamle film har et nostalgisk forhold til Star Wars og den yngre generation er hoppet med sammen med deres fædre. Derfor kan LEGO Star Wars også få alle med, det kan samle fædre og deres sønner, da de for begge parter vil være en leg at sidde og samle diverse Star Wars figurere og rumskibe. Det kan altså sammen og skabe gode øjeblikke sammen med hinanden.

Alle detaljer er med i LEGO Star Wars

Hvad end ens yndlingsfigur er eller hvilket af de mange rumskibe, man bedst kan lide, så er det muligt at finde det i blandt LEGO Star Wars. For her er der tænkt over alle detaljer og det er et gennemført univers. Man bliver imponeret over, hvordan man med LEGO kan skabe alle disse ting og netop komme med ind i universet. Derfor bliver LEGO Star Wars legetøj også så populært, som det er og Star Wars kan herigennem blive ved med igen og igen at få nyt liv. Det går næppe af mode lige foreløbigt.