Husk verdensrejsen med fototapet

Har du været ude at opleve verden er det formentligt noget, som du aldrig vil glemme. Sådanne rejser gør et indtryk på enhver og man kommer hjem som en ny person. Af og til kan det dog være skønt at have elementer i sit hjem, som minder en om rejsen. En ting som man for eksempel kan have er noget fototapet med et verdenskort på. Man kan enten tegne eller på en anden måde demonstrere hvor i verden man har været. Det er en god samtalestarter for enhver, der kommer ind i ens lejlighed. Det kan være, at de har været nogle af de samme steder og i så fald skal man nok have noget at snakke om. Der findes naturligvis også andre former for fototapet, men verdenskortet er et af de mere populære.

Drøm dig væk med fototapet

Har man først været ude at rejse på en lang tur vil der ikke gå lang tid før behovet opstår igen. Man vil meget hurtigt komme til at tænke på hvornår man næste gang skal ud og flyve for at tage et nyt eksotisk sted hen. Ønsker man at blive konstant inspireret så kan man overveje fototapet med verdenskortet. På den måde bliver man konstant konfronteret med forskellige steder i verden. Ofte har man et helt særligt ønske til hvor man vil rejse hen. Hvis man derimod hele tiden går rundt og kigger på nye steder kan det være, at man ender med at blive inspireret til et helt andet sted. Når man monterer fototapet med verdenskort kan man se alle verdens lande i meget stor størrelse. Det gør, at man får et andet forhold til dem fordi, at de på en eller anden måde føles mere virkelige.

 

Når man ser på landene på en globus så virker samtlige lande så små og uoverskuelige, at det er svært at forestille sig, at man bare kan tage dertil. Har man derimod en stor væg, så vil fototapet netop se så stort ud, at man kan drømme sig langt væk. Man kan for eksempel placere sin yndlingslænestol eller sin sofa foran væggen med fototapet. Det er langt mere interessant og udfordrende at drømme sig væk på denne måde end at kigge ind i en skærm, hvor man konstant bliver konfronteret med forskellige ligegyldige programmer, som ikke beriger ens liv på nogen måde. Der findes også andre typer af fototapet, som det kan være interessant at sidde foran for at drømme sig langt væk.