Få styr på alle badmintontasker

Hvis man er en mere rutinerert spiller og ved at man skal bruge en god badmintontaske. Samtidig ved man også hvordan man skal passe på både sin taske og sit udstyr, kan det stadig være lidt en jungle at finde den helt rigtige badmintontaske. Især fordi der kun er to gode producenter på markedet, nemlig Yonex og Forza. Det er altså en kamp mellem det japanske frontmærke mod det dygtige danske mærke, Forza. Det er enormt vigtigt at man sætte sig ind i hvad begge fabrikanter har at tilbyde, og først derefter træffe ens beslutning. Det er altså ikke sikkert at ens favoritfabrikant af sko eller ketchere laver den rigtige taske til ens behov og ønsker.

 

Moderigtigt design

Yonex’ badmintontasker er af den bedst mulige konstruktion, og er en fremstiller, der har beholdt markedslederpositionen de forrgående adskillelige år. Som hårdt arbejdende frembringer af badmintontasker har Yonex altid funktionalitet in mente og omstændighederne er afprøvet fra starten af fremstillingen til badmintontasken er klar til salg. Med de utallelige dygtige spillere, som bruger Yonex badmintontasker giver det sig selv at det hele er nødsaget til at være i sin orden og derfor så skal det ydre være moderigtigt.

 

Klassisk design

Det anerkendt danske badmintonmærke Forza er kendt for deres klassiske badmintontaske designs. Forza badmintontasker er blot bygget af de mest brugbare råvarer og i et lækkert skandinavisk udseende uden alt for mange kontrastfarver.

Det ses altså tydeligt at Yonex og Forza har to forskellige tilgange til udseendet og designet på deres tasker, hvilket gør at de også appelerer til forskellige typer af spillere. Enten er man til det moderigtige design, dog in mente at det kan være et helt nyt design næste år, der er det moderigtige. Eller så er man til de klassiske afdæmpede design, der er mere klassisk og tidssikkert.

 

stor badmintontaske
stor badmintontaske

Ligheder mellem Forza og Yonex

Både Yonex og Forza udstryer deres tasker med stropper for at gøre det nemmere og mere bekvemt for spillerne at have deres tasker med rundt. Derfor er en Forza badmintontaske er rigtig nok påført skuldrestropper, så den er behændig at have med til og fra hallen, især hvis man er på cykel. I gamle dage var der kun {en enkelt strop, som man skulle have over brystet, hvis du skulle noget. Er man bekendt med fra normale tasker. Men når en taske er på størrelse med en Forza badmintontaske, så er det langt fra optimalt bare at have en enkelt strop, fordi den desværre vil falde af når du går og cykler. Derfor er der på samtlige tasker to eller flere stropper som ved en rigtig backpack. Dette samme er som tidligere nævnt også gældende for Yonex, da langt de fleste af de Yonex badmintontasker, der fabrikeres til Vesten er fremstillet med skuldrestropper, som gør det overskueligt at flytte dem til og fra træning. Og hovedsagligt hvis du færdes på cykel, så er det praktisk at du har mulighed for at have ens taske bagpå frem for i hånden. Typisk er der også en eller flere remme, så man kan bære den som en gængs taske. Hvilket er komfortabel når du må flytte den omkring i hallen eller derhjemme.

 

Forza innoverer

Gennem de sidste adskillelige år har danske Forza gang på gang forbløffet køberne med nye designs og idéer til at indrette badmintontasker på. En af de sidste kreationer er at den gode 3 rums taske, som navnet insinuerer har 3 rum, er opstruktureret til en 2 rums taske. Det betyder at man har den bestemt samme plads som en 3-rums taske, dog er bare en særligt lomme til ketcher og derudover et større dobbelt lomme til alle de andre ting. Ved denne ændring er det nemt at udnytte hele pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har virkelig mange ketcher du skal have plads til.

 

 

Du kan læse mere om Yonex og Forza på badmintontaske.dk:: badmintontasker