Billig båd tilbehør

Bådtilbehør af høj kvalitet

Når man som os er de glade ejere af en ny båd med tilhørende Honda motor af lidt ældre model, så får man uomtvisteligt på et tidspunkt brug for nye reservedele til motoren.

Vi tjekkede flere webshops på nettet, men fandt til sidst AnyParts, der er Europas største webshop for båd tilbehør og reservedele til både og motorer.

Det gjorde valget nemt, da vi også kunne se, at AnyParts var de billigste på markedet.

Vi stillede krav til båd tilbehør

Vores motor er en udenbordsmotor, der udsættes for lidt af hver, sådan som det nu er til havs. Derfor stillede vi krav til, at de nye propeller skulle være af høj kvalitet. Havde det været dele til selve motoren, ville vi have været endnu mere kritiske. Vi gider ikke lægge og vugge og vente på hjælp.

Når vi sejler, også selvom det er småture, og mest i weekenden, skal tingene virke.

Motoren arbejder i et ekstremt hårdt miljø, og det er mange timer, den skal være i vandet.

 

Båd tilbehør Bådmotorer af alle slags

Vi har selv en Honda motor i vores båd, men hos AnyParts kan man levere på alle de kendte mærker fik, vi efterfølgende at vide i klubben.

Det gælder uanset, om det er en Honda, Evinrude, Mercury, YAMAHA eller noget andet.

Priserne ligger også som markedets laveste, fortalte vennerne i klubben, så hvis man interviewede alle vores sejler kolleger i klubben – ville man kunne lave en ren reklameblok ud af det.

Det er tydeligt, at AnyParts lukrerer på at være Europas største indenfor både og båd tilbehør.

 

Vedligeholdelse er alfa og omega

 

Når man taler om både, så er det afgørende, at man tager rengøring og vedligeholdelse alvorligt. Ellers holder båden ikke mange år.

Mangelfuld vedligeholdelse vil uundgåeligt føre til skader, der over tid ødelægger motoren.

Samtidig skal man ikke falde for de webshops, der kun leverer dårlige kopier i lav kvalitet. Man kan sagtens finde kvalitet til rimelige penge hos AnyParts, og så er man fri for bøvlet.

 

Vi kan sige det så skråsikkert, fordi mange af vores klubmedlemmer siger det samme. Den klart største spiller på markedet leverer kvalitet til lave priser.

Stor i branchen

AnyParts er ikke bare stor indenfor båd tilbehør. Hvis man kigger efter på siden, kan man læse, at AnyParts er den største producent, importør og distributør af uoriginale reservedel og distributør af en lang række af kende varemærker.

I alt 80.000 varer er der i sortimentet – vi fortsætter med at købe der.