Hvordan finder jeg god parterapi i København?

Er du kommet til et sted i dit forhold hvor dig og din partner er blevet enige om at i ikke kan klare det alene mere, så er det vigtigt at i søger parterapi. Det kan give jer nyt mod på forholdet, og give det en ny chance. Når i leder efter en der kan hjælpe jer er det dog vigtigt at i finder et godt sted, hvor i kan få den bedste mulige hjælp, så der er så stor chance for at forholdet alligevel holder som muligt, for ellers giver terapi ikke så meget mening.
God parterapi er guld værd, og derfor skal I jo selvfølgelig ikke have dårlig parterapi. Problemet er bare at det ikke nødvendigvis er let at finde ud af hvilke steder der har god parterapi, og hvilke der ikke har. Det er de færreste terapeuter der skriver på deres hjemmesider, at de er helt elendige, og egentlig ikke ved hvad de laver, men alligevel er der nogle helt få der er på den måde. De skal jo undgås hvis du kan komme til det, men det er som sagt ikke nemt at vide på forhånd, så der er en risiko for at du bliver nødt til at finde ud af det på den hårde måde.

I bliver nødt til bare at prøve

Når der er opstået et behov for terapi, så skal i have det uden at der går alt for lang tid inden i kommer i gang. Man søger typisk ikke parterapi medmindre der er behov for det forholdsvist akut, og derfor skal man i gang næsten med det samme. Det betyder også at I kan være nødt til bare at springe ud i det, og prøve et terapeut og så finde ud af om de gør det på en god måde, og se om i kan lide det. Det kan også være et samtaleemne I kan tage op hvis ikke det har været nemt at få en samtale op at køre. Fælles oplevelser er altid gode at snakke om.

Spring til en anden terapeut hvis ikke det fungerer

Hvis både dig og din partner er enige om at det ikke fungerer med den terapeut i har nu, så skal i sige fra. Det duer ikke hvis I betaler en masse for det, og alligevel ikke får noget ud af det, og i kan med garanti få en masse ud af det ved en anden terapeut.