Godt med rabatter som studerende

Hej!

Velkommen til min blog! Jeg håber I alle sammen har haft en rigtig god jul, og er kommet godt ind i det nye år.

Jeg har fundet en side på nettet, som hedder so.dk, hvor man kan finde en hulens masse forskellige steder, som har rabatter til os studerende, og det er jo bare dejligt. Der var en der især talte til mig, da jeg sad og kiggede, og det var MassageKompagniet i København, for jeg har altid været helt vild med massage, men det kan godt gå hen og være en smule dyrt, hvis man er studerende. Du kan se hvad du kan få af rabat på massage ved MassageKompagniet lige her.

Der er mange andre gode rabatter at finde inde på hjemmesiden, så prøv at giv den et kig, hvis du for eksempel skal have nye briller, for jeg så lige at nyt syn også har rabatter derinde.

Hvis der er nogen af jer, der sidder og læser med derude, som har nogle gode tips til studerende, og til hvordan man som studerende kan spare penge, så skriv endelig en kommentar her til indlægget så vi kan få spredt ordet rundt til alle.

Jeg håber I alle sammen kommer til at få et rigtig dejligt år her i 2016. Jeg er selv rigtig spændt på at se, hvad året kommer til at bringe med sig.

Her i løbet af de næste par måneder kommer der nok en del af de her indlæg, hvor jeg skriver om gode rabatter til studerende, for det er jo ret interessant 🙂

Vi ses!