God mad og sms kviklån

Hvorfor i al verden er det, at det først er begyndt at komme frem nu – altså det at man kan søge lån over sin mobiltelefon. Det er simpelthen en alt for smart ting. I hvert fald i min optik. Hvis du kunne tænke dig at læse lidt mere om det, så kan du gøre det herinde: http://kviklaan-nu.dk/sms-kviklaan.

Nu tror jeg faktisk lige, at jeg vil hoppe ud i køkkenet og sætte en ordenlig god sandwich sammen. Jeg har faktisk også en dags gammel pizza liggende på køl. Det kunne også være ret lækkert. Det tror jeg faktisk at jeg gør. Den skal alligevel væk i dag, for ellers bliver den sgu for ulækker.

Det kunne være så fedt, hvis man kunne leve af pizza, burger og andet fastfood, som jo bare smager skide godt, vel at mærke uden at man tog på, eller blev en lille uhumsk klammert. Det ville være det bedste i verden. Det skulle være min superevne, hvis jeg kunne vælge.

Sveriges skove er fyldt af mystic

Der gik ikke mange øjeblikke fra dengang, hvor jeg var ude og bo i en hytte med nogle gode drengevenner i et par måneder, til at jeg igen fandt mig i en hyggelig hytte langt, langt ude i de svenske skove. Denne gang var jeg bare alene. Det var noget, som jeg lige havde brug for efter at have boet sammen med en masse mennesker midt ude i en skov. I kalenderen stod der 1939, og det er efterhånden gået hen og blevet et af de år, hvor jeg har de bedste minder fra. Hvis bare, at jeg kunne have haft taget mig et rigtig quick lån ligesom man nemlig kan lige nu, så tror jeg godt nok, at det ville have haft været meget lettere for mig. Men man kan jo samtidig sige, at det har været med til at gøre det til noget hel særligt, når det har været svært at få til at fungere : – )

 

Men altså man må jo godt nok sige, at vi er rigtig langt fremme nu. Jeg har lige fået at vide af et af mine børnebørn, at nu kan man få sig et sms kvik lån, puha, vi har godt nok bevæget os siden dengang jeg var ung.