Bedste shampoo mod fedtet hår – Mythos speciel shampoo

Shampoo til fedtet hår – Den bedste shampoo mod fedtet hår

Farvning af hår kan forårsage en voldsom allergisk reaktion som følge af, at kemikalier i hårfarven optages i huden. Personer med denne allergi må ofte slås med en tør, kløende hovedbund. Astma og Allergi i Danmark har cirka halvdelen af den danske befolkning både mænd og kvinder prøvet at farve hår, og 5 % måtte efterfølgende konstatere en reaktion på huden. Overfølsomheden fremkaldes hovedsageligt af stoffet para-phenylenediamine (PPD) og para-toluendiamin (PTD). En serie af farvestoffer ligner, hvad reaktionerne angår PPD. Tests har vist, at stofferne må antages at være allergifremkaldende.

Shampoo til fedtet hår

Shampoo til fedtet hår uden overflødige kemikalier

PPD er den mest almindelige årsag til en kløende hovedbund efter en farve behandling. PPD findes i ca. to tredjedele af alle hårfarveprodukter. Andre kemikalier, der kan fremkalde en allergisk reaktion er hydrogenperoxid og ammoniak. Hydrogenperoxid er sjældent et problem, men da det er et meget stærkt blegemiddel kan et forkert blandingsforhold være stærkt ætsende for hovedbunden.
Symptomer
Symptomer på allergi over for PPD forekommer umiddelbart efter, at man har ladet håret farve. Men der kan i nogle tilfælde også gå flere dage, eller det opstår først efter flere behandlinger. Kunder, der har stærke allergiske reaktioner eller frisører oplever det som rødme, en brændende fornemmelse, hævelse af øjenlåg, astmatiske symptomer, opkastning og i alvorlige tilfælde chok. I alvorlige tilfælde hæver ansigtet op, eller der kommer eksem lignende pletter på kroppen.

Shampoo til fedtet hår her Mythos shampoo mod fedtet hår

Efter en allergitest behøver du ikke mere, at se dig om efter produkter, der er naturlige. Shampoo til fedtet hår er en specialshampoo mod fedtet hår, høje tindinger. Emballeringen er lavet af PET-plast, som kan genbruges eller bortskaffes ved forbrænding. Den fedtet hovedbund får sin fugtighed tilbage, ved at bruge den bedste Shampoo til fedtet hår, det fedtet hår og hud lindres og hovedbundens tilstand forbedres.
Har du blot fedtet hår og fedtet hovedbund, fordi issen ikke får tilstrækkelig fugt, eller fordi håret ikke kan slippe af med fugten fra huden, så brug den bedste shampoo til fedtet hår den hjælper, Hår, der mister sin glans, ser kruset, livløst og kedeligt ud. Efter flere behandlinger genvindes vitaliteten, og håret bliver igen rent, blødt og glansfuldt.